< Terug naar de homepage

Data Science Alkmaar aanwezig op de Innovatiemiddag Alkmaar

11-11-2014

Alkmaar, 11 november 2014

Data Science Alkmaar aanwezig op de Innovatiemiddag Alkmaar       

Op de Innovatiemiddag Alkmaar was Data Science Alkmaar aanwezig. Tijdens dit jaarlijkse evenement waarbij studenten, ondernemers en innovators samen werken aan oplossingen voor toekomstige uitdagingen was professor Frans Feldberg de key note spreker. Centraal in de presentatie stonden de kansen van big data en data science.

Er was verder sprake van een gevarieerd aanbod dat voor de bezoekers was samengesteld. Van een lezing over hoe van een idee naar een concreet product te komen tot concrete matchmakingsessies tussen deelnemers en bezoekers. En van een demonstratie met de spectaculaire Oculus Rift tot werksessies over duurzame vraagstukken.

De middag was gevuld met innovatieve bedrijven uit de clusters: duurzaamheid & energie, zorgmedisch en sport. Ieder bedrijf had zijn eigen stand om haar innovatie/product te presenteren. Ook werden er in containers, die waren omgebouwd tot een mini bioscopen, productpresentaties gegeven. Aan het eind van de middag was er nog een netwerkborrel met livemuziek.

De Innovatiemiddag Kennisregio Alkmaar is met ruim 50 innovaties en 400 bezoekers het grootste innovatieve evenement. Leren, inspireren, verrassen en verbinden zijn de sleutelwoorden van de Innovatiemiddag Alkmaar.

Meer informatie op:
www.innovatiemiddagalkmaar.nl

Copyright: Data Science Alkmaar / Webdesign: RAADHUIS.com