Business partners

Afgelopen jaren heeft DSA vooral in het teken gestaan van bewustwording van de kansen die big data of data science biedt. Dit jaar zijn we praktischer aan de slag gegaan. Met het thema 'Where can we begin..?' bieden we bedrijven, organisaties en overheden concreter handvatten, want hoewel iedereen inmiddels wel zo'n beetje weet wat 'big data' impliceert, hebben velen er nog geen beeld van en bestaat er een schroom over hoé dit werkelijk op te starten.

Naast de initiatiefnemers, de Founding Partners, zijn er onze Business Partners die Data Science Alkmaar met een jaarlijkse bijdrage van € 5.000,-ondersteunen. Dit partnership biedt voordelen:

Uitgangspunten en voordelen
Voor slechts € 5.000,- per (kalender-)jaar bent u Business Partner. Wat krijgt u hiervoor?

 • U bevindt zich in directe omgeving van de wetenschappelijke wereld in de vorm van de Vrije Universiteit, die bij data Science Alkmaar zorgt voor een inhoudelijk wetenschappelijk en onafhankelijk kader.
 • Als Business Partner geniet u een belangrijk voordeel als het gaat om deelname aan workshops, want u kunt kosteloos 2 medewerkers laten deelnemen aan een workshop, waarvan we er 4 in een jaar organiseren.
 • Data Science Alkmaar kan ook een verbindende rol spelen in de ontwikkeling van een programma gericht op het binnenhalen van een groot subsidieprogramma, zoals EFRO, et cetera.
 • U bent tijdens colleges, workshops en op digitale platforms zoals website ene-marketing zichtbaar als partner van Data Science Alkmaar.
 • Zo stimuleert uw partnership regionale groei & ontwikkeling van NHN en draagt u zo bij aan uw innovatieve reputatie als werkgever.
 • Wij zorgen dat u zichtbaar bent in de communicatie van Data Science Alkmaar.

Tenslotte
Wij hopen op uw enthousiasme en uw bereidheid bij te dragen aan de activiteiten van Data Science Alkmaar. Onze eventuele samenwerking in de vorm van partnership is de start van een spannende reis, want met úw steun kunnen we in Noord-Holland Noord een belangrijke innovatie-slag realiseren, waarbij uw organisatie vooraan staat. Dit lijkt ons een heel prettig, boeiend en interessant idee.

Wilt u zich ook als Business Partner verbinden aan de ambitie van Data Science Alkmaar en wilt u ook uw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van NHN als woon/werkomgeving van de toekomst? Maak een afspraak & stuur een e-mail naar DSA.

Onze Business Partners vindt u hieronder.

 • Growing a better world together
  De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. Daarom zetten we ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together. Samen werken aan een betere wereld. Dat is in het kort waar de Rabobank voor staat. In onze missie richten we ons op Nederland (‘Bankieren voor Nederland’) en op de wereld (‘Banking for Food’).

 • Exploring nature never stops
  Bejo is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan dertig landen. Een internationaal familiebedrijf met 1.700 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst. Samen met onze klanten en partners in de keten verkennen we kansen in de markt en innovatieve onderzoeksmethoden. Daarbij blijven we dicht bij de natuur en ontwikkelen we de beste groenterassen, zodat telers wereldwijd gezonde en smakelijke groenten kunnen oogsten waar consumenten van genieten. Nu en over 50 jaar.

 • Intelligente innovatie
  Ravo is in 1964 opgericht in Alkmaar door Karel van Raaij, waar hij een compacte, zeer wendbare veegmachine bedacht. Een concept dat tot op de dag van vandaag met enorm veel kennis en vakmanschap is doorontwikkeld. RAVO’s kracht ligt in de combinatie van solide, bewezen technologie, met intelligente innovatie en goede samenwerking met de klant. En met meer dan 50 jaar ervaring in de straatveegindustrie is RAVO uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie die waarde hecht aan het milieu, kwaliteit en veiligheid.

 • We envision, create and manage business critical digital solutions
  At Triple we believe in long-term partnerships that evolve throughout time, building trust and creating an innovative space between us and our clients. We see the world changing at an accelerating speed. We thrive in that digital storm that some see as chaos. We’ve been compelled to chase that storm and make sense of that chaos by transforming it into business opportunities for ourselves and the clients we work along with.

 • Samen, slim en solide
  Stadswerk072 is een dienstverlener voor overheden en semi publieke instellingen op het gebied van beheer en onderhoud in de buitenruimte. We bieden een totaalpakket dat varieert van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beleid en investeringen tot uitvoering van eenvoudige repeterende werkzaamheden. Dit doen we marktconform. Onze dienstverlening is duurzaam, professioneel, gericht op verbeteren en innovatief. Onze kernwaarden: Samen, Slim en Solide.

 • Talenten verbinden met organisaties die willen innoveren
  Al 4 jaar is Trainee.nl dé specialist in leerzame traineeships op het gebied van Business Analytics & Data Science en Security & Privacy. Wij zijn een open, nuchtere en hands-on organisatie, gevestigd in Alkmaar. Op kantoor werken wij met passie voor goede matches. Samen met onze trainees gaan we uitdagingen aan bij diverse profit en non-profit organisaties. Uitdagingen die we omzetten naar successen. Wij worden enthousiast van talenten die organisaties weten te verrassen. Die in het diepe durven te springen.

 • Innovatieve applicaties met impact
  Create is een jonge organisatie en één van de snelst groeiende start-ups van Nederland. Wij streven ernaar om op het gebied van technologische ontwikkelingen voorop te lopen. Create bedenkt, ontwikkelt en vermarkt innovatieve webapplicaties die impact maken. Hierbij staat lef, passie en innovatie centraal. Wij werken met gedreven experts die houden van een uitdaging.

 • Wij maken VIVAT financiële keuzes eenvoudig
  VIVAT is een jonge organisatie, met jarenlange ervaring. Al honderdvijftig jaar helpen de organisaties die nu binnen VIVAT gebundeld zijn, onze klanten bij het vergroten van hun financiële zelfredzaamheid. Ontwikkeling en solidariteit waren belangrijke kernbegrippen bij onze rechtsvoorgangers. En ook vandaag zijn wij nog altijd een sociale en betrouwbare verzekeraar. Daar zijn we trots op. Klantgerichtheid, innovatie en eenvoud staan hierbij centraal. VIVAT bestaat uit de verzekeringsmerken Zwitserleven, Route Mobiel, Reaal, nowGo en vermogensbeheerder ACTIAM.