Business partners

Business partners

Naast de Founding Partners (Gemeente Alkmaar, Vrije Universiteit, Ontwikkelingsbedrijf NHN en De TelefoonCentrale) zijn er onze Business Partners: innovatieve, regionale partijen, die Data Science Alkmaar met een jaarlijkse bijdrage van € 5.500,- ondersteunen. Als BP maak je onze organisatie mogelijk, terwijl het ook concrete voordelen biedt. Interessant..?

Business partners
Werken aan je innovatie reputatie

Werken aan je innovatie reputatie

Als BP versterk je je innovatieve reputatie, want je bent in de nabijheid van de wetenschappelijke wereld en ervaart de nieuwste ontwikkelingen van dichtbij.

Gratis deelname aan workshops

Gratis deelname aan workshops

Als BP kun je pér workshop 2 medewerkers (waarde: € 750,- pp) kosteloos laten deelnemen.

Talent zoekt innovatie

Talent zoekt innovatie

Je innovatieve reputatie is ook belangrijk als het gaat om talent. Want talent is op zoek naar een inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Data Science Alkmaar Café

Data Science Alkmaar Café

Dit jaar starten wij ook met een zogeheten DSA Café, specifiek voor onze BP's: een ontmoetingsplaats voor (jonge) data professionals.

Word Business Partner & maak het mogelijk!

Ja, ik meld me aan als business partner!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Business partners

RAADHUIS

RAADHUIS

RAADHUIS is een creatief communicatiebureau dat bestaat uit een groep enthousiaste creatieven, ontwerpers, strategen en developers. We helpen je met het vertellen van je verhaal, in de breedste zin van het woord. We maken het liefst spraakmakend en onderscheidend werk, dat zorgt voor de grootste impact. We creëren, geven vorm, schrijven code en maken op. Van idee tot realisatie. Van logo tot huisstijl. Offline en online. Indoor en outdoor. Of je nou alleen een poster nodig hebt of juist een complete online campagne, wij regelen het voor je, van begin tot eind.

Rabobank

De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. Daarom zetten we ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together. Samen werken aan een betere wereld. Dat is in het kort waar de Rabobank voor staat. In onze missie richten we ons op Nederland (‘Bankieren voor Nederland’) en op de wereld (‘Banking for Food’).

Rabobank
Vivat

Vivat

VIVAT is een jonge organisatie, met jarenlange ervaring. Al honderdvijftig jaar helpen de organisaties die nu binnen VIVAT gebundeld zijn, onze klanten bij het vergroten van hun financiële zelfredzaamheid. Ontwikkeling en solidariteit waren belangrijke kernbegrippen bij onze rechtsvoorgangers. En ook vandaag zijn wij nog altijd een sociale en betrouwbare verzekeraar. Daar zijn we trots op. Klantgerichtheid, innovatie en eenvoud staan hierbij centraal. VIVAT bestaat uit de verzekeringsmerken Zwitserleven, Route Mobiel, Reaal, nowGo en vermogensbeheerder ACTIAM.

Ravo Fayat

Ravo is in 1964 opgericht in Alkmaar door Karel van Raaij, waar hij een compacte, zeer wendbare veegmachine bedacht. Een concept dat tot op de dag van vandaag met enorm veel kennis en vakmanschap is doorontwikkeld. RAVO’s kracht ligt in de combinatie van solide, bewezen technologie, met intelligente innovatie en goede samenwerking met de klant. En met meer dan 50 jaar ervaring in de straatveegindustrie is RAVO uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie die waarde hecht aan het milieu, kwaliteit en veiligheid.

Ravo Fayat
Stadswerk072

Stadswerk072

Stadswerk072 is een dienstverlener voor overheden en semi publieke instellingen op het gebied van beheer en onderhoud in de buitenruimte. We bieden een totaalpakket dat varieert van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beleid en investeringen tot uitvoering van eenvoudige repeterende werkzaamheden. Dit doen we marktconform. Onze dienstverlening is duurzaam, professioneel, gericht op verbeteren en innovatief. Onze kernwaarden: Samen, Slim en Solide.

Create

Create is een jonge organisatie en één van de snelst groeiende start-ups van Nederland. Wij streven ernaar om op het gebied van technologische ontwikkelingen voorop te lopen. Create bedenkt, ontwikkelt en vermarkt innovatieve webapplicaties die impact maken. Hierbij staat lef, passie en innovatie centraal. Wij werken met gedreven experts die houden van een uitdaging.

Create
Triple

Triple

At Triple we believe in long-term partnerships that evolve throughout time, building trust and creating an innovative space between us and our clients. We see the world changing at an accelerating speed. We thrive in that digital storm that some see as chaos. We’ve been compelled to chase that storm and make sense of that chaos by transforming it into business opportunities for ourselves and the clients we work along with.

Bejo Zaden

Bejo is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan dertig landen. Een internationaal familiebedrijf met 1.700 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst. Samen met onze klanten en partners in de keten verkennen we kansen in de markt en innovatieve onderzoeksmethoden. Daarbij blijven we dicht bij de natuur en ontwikkelen we de beste groenterassen, zodat telers wereldwijd gezonde en smakelijke groenten kunnen oogsten waar consumenten van genieten. Nu en over 50 jaar.

Bejo Zaden