Kom naar ons speciale ‘theatercollege’: de voorstelling ‘Morgen met Lucas’ in TAQA Theater de Vest

Kom naar ons speciale ‘theatercollege’: de voorstelling ‘Morgen met Lucas’ in TAQA Theater de Vest

Data Science Alkmaar bestaat tien jaar en dit willen we onder andere vieren door ons publiek op woensdagavond 22 februari a.s. een bijzonder college aan te bieden: de theatervoorstelling ‘Morgen met Lucas’ in TAQA Theater de Vest. Een voorstelling waar Data Science Alkmaar en de Vrije Universiteit Amsterdam een bijdrage aan de research hebben geleverd.

22 februari 2023

20:30

TAQA Theater de Vest

Gratis

Data Science Alkmaar bestaat tien jaar in 2023 en dit willen vieren: het wordt een jaar met een stevig programma. In de eerste plaats nodigen we ons publiek – dus: u – uit voor een heel bijzondere avond:

Op woensdagavond 22 februari a.s. bieden wij u de voorstelling ‘Morgen met Lucas’ aan in TAQA Theater de Vest. Vooraf praten we u bij over onze plannen voor 2023. Kortom: een zeer inspirerende avond, waar u ook vast uw netwerk ontmoet en waaraan geen kosten zijn verbonden.

Geluk

Nederland staat in de top vijf van gelukkigste landen ter wereld van het VN World Happiness Report. Ondertussen slikt meer dan een miljoen Nederlanders dagelijks antidepressiva en stijgt dit gebruik jaarlijks. Wat maakt ons gelukkig? En wat is precies het geluk van morgen? Hoe bepalend is hierbij zodirect de rol van data en AI?

Lucas De Man en een team van muzikanten, filmmakers, schrijvers en onderzoekers zoomden de afgelopen tijd in op onze héél nabije toekomst. Ze spraken AI-experts en data-analisten, toekomstdenkers, filosofen, historici en uitvinders. Zo is ook VU-hoogleraar en DSA-initiator Frans Feldberg hierbij geraadpleegd.

Wat zijn de grootste veranderingen die eraan komen waar we nu te weinig rekening mee houden? Hoe bepalend is de rol van data en AI voor onze nabije toekomst? Welke ethische vragen moeten we op tijd beginnen te stellen?


Wees erbij!

Om deze voorstelling bij te wonen, is aanmelden verplicht!
U kunt ook een introducee meebrengen. Uw partner of collega..?
Geef dit ook svp aan in onderstaand formulier.

Wij zien u graag deze woensdagavond 22 februari
!

Ja, ik meld me aan voor dit theatrale college met Lucas de Man op 22 februari a.s.!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.