Het 3e college: wie zijn uw medewerkers van morgen?

Door: Sandjai Bhulai, Elmira van den Broek en Willeke Meijer
Datum: woensdag 28 november, 16:30 uur
Locatie: Graham Bell-zaal, De TelefoonCentrale, Alkmaar
Het 3e college: wie zijn uw medewerkers van morgen?

Big data en de vraag: wie zijn uw medewerkers van morgen?

Voor elk bedrijf of organisatie is het tijd om op te letten, leest u op onze homepage: ongelooflijk is de snelheid waarmee de technologische innovatie zich nu in alle vakgebieden ontwikkelt. Organisaties veranderen door vergaande automatisering en zo komen we bij ons pakkende thema voor het 3e college:

Voorspellen wie de bemanning van uw organisatie vormt over, pakweg, tien jaar: wie wil dit niet? Uw medewerkers bepalen de kwaliteit van uw dienstverlening én vormen het grootste deel van de kosten. HR Analytics komt steeds meer op het pad van specifieke HR-professionals. Gewild en ongewild. Het gebruikmaken van allerhande data bij HR-beslissingen is echter wel een uitdaging. Hoe kan People Analytics en AI worden ingezet voor HR? Wat betekent dit voor de huidige rol van HR? Online databases met CV's, social media profielen, big data: ze herbergen een schat aan informatie die relevant kunnen zijn in het HR proces. Maar hoe krijg je een beetje grip op deze ogenschijnlijk complexe ontwikkelingen?

Wij bieden deze avond drie inspirerende sprekers:

De dagvoorzitter is wederom Marijn Plomp (KIN Research Vrije Universiteit). Wij sluiten af met een hapje en een drankje. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Kijk nu in uw agenda, schrap uw afspraken voor die middag en meld u aan. Want u wìlt weten wie uw medewerkers van de toekomst zijn.

U kunt zich nu opgeven voor dit college op woensdag 28 november, inloop vanaf 16.30 uur in de Graham Bell-zaal van De TelefoonCentrale, het huisadres van DSA.

Photo by Franck V. on Unsplash

Aanmelden voor dit college

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond data science en ontvang graag per e-mail nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de colleges van Data Science Alkmaar.


Deel dit college op: