Best Practices | NHN laat zien wat het in huis heeft!

Best Practices | NHN laat zien wat het in huis heeft!

Op allerlei manieren zijn data en AI nu vanzelfsprekende ingrediënten in de modellen van veel organisaties en bedrijven in Noord-Holland Noord. In het komende college/webinar van Data Science Alkmaar op dinsdagmiddag 27 september a.s. krijgen 5 organisaties/bedrijven de gelegenheid om in 10 minuten over hun Best Practice te vertellen.

Doe mee of wees erbij!

27 september 2022

15:30

Info volgt.

Gratis

Afgelopen jaren heeft Data Science Alkmaar getracht Noord-Holland Noord te inspireren en te motiveren om met (big) data en kunstmatige intelligentie aan de slag te gaan. Wat blijkt? Dat is best goed gelukt! 😉

Op allerlei manieren zijn data en AI nu vanzelfsprekende ingrediënten in de modellen van veel organisaties en bedrijven. Data Science Alkmaar beschouwt zichzelf als een relevante aanjager, mogelijk gemaakt door onze Business Partners en de gemeente Alkmaar, waarvoor veel dank!

Ons idee is nu om in een of twee colleges/webinars Best Practices uit NHN te laten zien, zoals in het recente Werkdiner (19/4) werd voorgesteld door een aantal Business Partners. Want zo is het: praktijkvoorbeelden (die werken) zijn erg inspirerend.


Aanmelden Best Practice

In het komende college/webinar van Data Science Alkmaar op dinsdagmiddag 27 september a.s. krijgen 5 organisaties/bedrijven de gelegenheid om in 10 minuten over hun Best Practice te vertellen. Is dit iets voor jouw organisatie? Pak je podium, stuur ons een e-mail met een beknopte omschrijving van jullie Best Practice & wij nemen contact met je op: info@datasciencealkmaar.nl onder vermelding van: Best Practice.

Disclaimer | Op dit moment kunnen wij niet precies voorzien hoeveel Best Practices ons worden aangeboden. Wij kunnen je niet van tevoren garanderen dat je Best Practice ruimte krijgt in ons college, maar we doen ons uiterste best en houden je op de hoogte.


Aanmelden college

Natuurlijk zie je bij dit college weer vertrouwde gezichten aan tafel: gespreksleider is wederom Marijn Plomp, opleidingsmanager Data Science aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en Frans Feldberg, hoogleraar Data-Driven Innovation van diezelfde universiteit, die een stand van zaken als het gaat om de ontwikkelingen rondom (big) data en AI in NHN.

Natuurlijk kun je aanwezig zijn bij dit 3e college in 2022. Meld je dan aan via onderstaand formulier. En doe dit svp tijdig, want het aantal stoelen is doorgaans beperkt. Op dit moment is de precieze locatie van dit college nog niet bekend, maar dit volgt binnenkort. Natuurlijk houden we je op de hoogte!

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Ja, ik meld me aan voor het komend college op dinsdagmiddag 27 september a.s. !

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.