ChatGPT | College 28 juni 2023

ChatGPT | College 28 juni 2023

Wil jij weten wat ChatGPT is, hoe het werkt en wat de kansen en bedreigingen zijn? Meld je dan aan voor hét event over OpenAI en ChatGPT op woensdag 28 juni vanaf 15.00 uur.

Wees erbij!

28 juni 2023

15:00

Alkmaar (locatie volgt)

Gratis

Data Science Alkmaar College
met keynotes van Microsoft, VU, mkb en startups
!

Wil jij weten wat ChatGPT is, hoe het werkt en wat de kansen en bedreigingen zijn? Hoe bedrijven uit de regio het nu al gebruiken? Welke mogelijkheden Data Science Alkmaar biedt om zelf aan de slag te gaan met data, kunstmatige intelligentie en ChatGPT?

Meld je dan aan voor hét event over OpenAI en ChatGPT op woensdag 28 juni vanaf 15.00 uur.

Keynote speaker Rob Elsinga, National Technology Officer van Microsoft, neemt ons mee in OpenAI en ChatGPT voor Microsoft. Daarnaast delen toonaangevende wetenschappers de laatste stand van zaken op het gebied van AI en taalmodellen. Je maakt kennis met de praktijk van AI bij startups en mkb bedrijven uit de regio. Ook wordt toegelicht hoe je kunt deelnemen aan de workshops die mede worden aangeboden door EDIH Digital Hub Noordwest.

Wil jij relevant blijven in een wereld van big data en artificial intelligence? Meld je dan nu kosteloos aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer details volgen spoedig!


Ja, ik meld me aan voor het college op 28 juni aanstaande

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.