Co-Creatie | Samen waarde creëren | webinar # 1

Co-Creatie | Samen waarde creëren | webinar # 1

Met de start van een nieuw college-jaar introduceert Data Science Alkmaar ook een nieuw initiatief: ‘Co-Creatie | Samen waarde creëren.’ Wat is dit precies? 

 

9 maart 2021

16:00

Webinar vanuit DTC

Geen

Voor veel bedrijven of organisaties geldt: van start gaan met data is lastig. Want: hoe & waar te beginnen? Daarom start Data Science Alkmaar dit jaar met Co-Creatie: een aantal betrokken en regionale bedrijven/organisaties gaan met elkaar aan het werk. Volg ze in onze (4) webinars dit jaar.

Regionale bedrijven en organisaties gaan met elkaar op zoek naar een waardevolle samenwerking, waarbij natuurlijk data en AI de ‘motor’ vormen. Hoe kunnen ze gezamenlijk optrekken – bijvoorbeeld op thema’s als Duurzaamheid, Smart city of de Energietransitie – synergie creëren en zo kansrijke producten en diensten ontwikkelen waardoor er concreet waarde wordt gecreëerd voor alle betrokken partijen?

Onder de bezielende begeleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam wordt dit traject vorm gegeven. We volgen de ontwikkeling tijdens onze webinars. Data Science Alkmaar heeft de ambitie om in 2021 bedrijven en organisaties, groot én klein, nog nadrukkelijker de weg te wijzen als het gaat om data en artificial intelligence, bij voorkeur zo praktisch mogelijk. 

Programma

Start webinar om 16.00 uur
Marijn Plomp, opleidingsmanager Data Science VU, is gespreksleider.
Frans Feldberg, hoogleraar Data-Driven Innovation VU; intro & stand van zaken data en AI in NHN.
Gerald Smith, Marketing & Media Manager bij AZ, wordt begroet als nieuwe Business Partner van Data Science Alkmaar.
Arno Smit en Merel de Boer, beiden werkzaam bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) vertellen deze middag hoe met inzet van data het Watermanagement steeds slimmer wordt.
Co-Creatie – Introductie
Discussie: gaat Co-Creatie waarde creëren?
Afsluiten webinar om 17.00 uur


Blok je agenda, meld je aan & wij sturen je tijdig de link naar dit webinar!

Ja, ik meld me aan voor dit webinar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.