Aan de slag met data mining & machine learning. - College # 2

Door: Mark Hoogendoorn, Bas Vonk en Lieke Danenberg
Datum: dinsdag 25 juni, 16:30 uur
Locatie: Graham Bell-zaal, De TelefoonCentrale, Alkmaar
Dit college is geweest
Aan de slag met data mining & machine learning. - College # 2

Aan de slag met data mining & machine learning!

is het thema voor dit tweede college van Data Science Alkmaar in 2019. Ná het eerste college, waarbij de relevantie van het maken van een goed grondplan, het Data Driven Busines Model Canvas, centraal stond, gaan we nu de diepte in. Bezoek nu dit tweede college op dinsdag 25 juni a.s. met als thema: 'Aan de slag met data mining & machine learning!' Sprekers zijn deze middag/avond:

Mark Hoogendoorn is Universitair Hoofddocent Kunstmatige Intelligentie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Deze middag neemt hij ons mee naar de wereld van AI en machine learning. Hij zal daarbij basisbegrippen uitleggen en voorbeelden tonen zien van wat er op dit moment allemaal bereikt wordt met deze technieken. Mark's onderzoeksgebied betreft met name de gezondheidszorg.

Pacmed ontwikkelt beslissingsondersteunende tools, gebaseerd op de analyse van routinezorggegevens. Door machine learning met medische expertise te combineren leert Pacmed van grote hoeveelheden data welke behandeling werkelijk bij wie het beste werkt. Bas Vonk, Senior Data & Software Engineer bij Pacmed vertelt er veel meer over deze middag.

Lieke Danenberg deelt als zelfstandig Digital Marketing Strateeg haar ervaringen uit de praktijk: 'Het data-landschap is groot en uitgebreid en veel mensen en bedrijven verkennen het landschap nu. En ik wandel er stap voor stap doorheen, leer veel dingen, hoor mooie verhalen en zie fantastische ontwikkelingen. De vorige keer heb ik verteld waarom ik deze reis maak en dit college vertel ik iets over de stappen die ik heb ondernomen en wat ik ben tegengekomen.' Elk college

Marijn Plomp (KIN Research Vrije Universiteit) is wederom de dagvoorzitter.

Inloop vanaf 16.30 uur. Start college om 17.00 uur tot ca 19.00 uur.
Wij sluiten af met een (gratis) buffet, dat gelegenheid geeft tot napraten en netwerken.

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld u op tijd aan, het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot.

Photo by Sonny Ravesteijn on UnsplashAanmelden voor dit college


Deel dit college op: