Ontwikkel een datagedreven business model voor uw organisatie! - College # 1

Door: Frans Feldberg; Roland Wijnen; Lieke Danenberg.
Datum: donderdag 11 april, 16:30 uur
Locatie: Graham Bell-zaal, De TelefoonCentrale, Alkmaar
Ontwikkel een datagedreven business model voor uw organisatie! - College # 1

Een datagedreven businessmodel ontwikkelen voor uw organisatie!

Big data en kunstmatige intelligentie zijn belangrijke, actuele begrippen. U weet ervan, we hoeven ze niet meer te introduceren. Maar met uw innovatieve ambities wilt u nu ook stappen maken met big data en AI. Hoe doet u dit, waar te beginnen? Data Science Alkmaar kan u verder helpen.

Where can we begin..?
is het thema voor de (gratis) colleges van Data Science Alkmaar in 2019. Het gaat over: aanpakken. Waar staat ú precies? Bent u ook geïnteresseerd in die volgende stap? Bezoek nu het eerste college van 2019 op 11 april: 'Een datagedreven businessmodel ontwikkelen voor uw organisatie!'.

Frans Feldberg (Vrije Universiteit Amsterdam) verzorgt de aftrap van dit collegejaar en geeft context aan de thematiek: Where can we begin..? Hij zal met concrete handvatten komen hoe u gebruik kunt maken van (big) data en kunstmatige intelligentie om uw business model te innoveren. Roland Wijnen (Business Models Inc.) heeft veel ervaring met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve business modellen en neemt u mee in de ontwikkeling van strategieën en business modellen voor de toekomst. Lieke Danenberg (Create Insights) s dit jaar onze tafeldame die met ons haar frisse kijk op data-ontwikkelingen in NHN deelt. De dagvoorzitter is wederom Marijn Plomp (KIN Research Vrije Universiteit).

Wij sluiten af met een buffet, dat gelegenheid geeft tot napraten en netwerken.

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Meld u op tijd aan, het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is doorgaans groot.

Photo by Matthew Sleeper on UnsplashAanmelden voor dit college

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond data science en ontvang graag per e-mail nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de colleges van Data Science Alkmaar.


Deel dit college op: