Ontwikkel een datagedreven business model voor uw organisatie! - College # 1

Door: Frans Feldberg; Roland Wijnen; Lieke Danenberg.
Datum: donderdag 11 april, 16:30 uur
Locatie: Graham Bell-zaal, De TelefoonCentrale, Alkmaar
Dit college is geweest
Ontwikkel een datagedreven business model voor uw organisatie! - College # 1

Een datagedreven businessmodel ontwikkelen voor uw organisatie!

Big data en kunstmatige intelligentie zijn belangrijke, actuele begrippen. U weet ervan, we hoeven ze niet meer te introduceren. Maar met uw innovatieve ambities wilt u nu ook stappen maken met big data en AI. Hoe doet u dit, waar te beginnen? Data Science Alkmaar kan u verder helpen.

Where can we begin..?
is het thema voor de (gratis) colleges van Data Science Alkmaar in 2019. Het gaat over: aanpakken. Waar staat ú precies? Bent u ook geïnteresseerd in die volgende stap? Bezoek nu het eerste college van 2019 op 11 april: 'Een datagedreven businessmodel ontwikkelen voor uw organisatie!'.

Roland Wijnen is de eerste spreker en presenteert het zogeheten Business Model Canvas: 'Een geweldig hulpmiddel om je eigen businessmodel helder en gestructureerd in kaart te krijgen en vervolgens de volgende, belangrijke stap te maken.' Roland is werkzaam bij Business Model Inc. en houdt van aanpakken. Dat komt goed uit.

Frans Feldberg (Data-Driven Business Innovation, VU, A'dam) gaat nader in op de betekenis van het thema van dit college, 'Een datagedreven business model ontwikkelen voor uw organisatie!', en eigenlijk: hoe digitale innovaties het verdienmodel beïnvloeden. Om vervolgens te battlen met Roland Wijnen over het Business Model Canvas en de digital shift: hoe pak je het aan & wat betekent dit..?

Lieke Danenberg (Create Insights) s dit jaar onze tafeldame die met ons haar frisse kijk op data-ontwikkelingen in NHN deelt.

De dagvoorzitter is wederom Marijn Plomp (KIN Research Vrije Universiteit).

Wij sluiten af met een buffet, dat gelegenheid geeft tot napraten en netwerken.

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Meld u op tijd aan, het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot.

Photo by Matthew Sleeper on UnsplashAanmelden voor dit college


Deel dit college op: