Cyber security: de vijand wordt slimmer.

Cyber security: de vijand wordt slimmer.

Centraal thema in het 3e webinar van dit jaar: cyber security. Ook wordt u bijgepraat over de stand van zaken vwb data en AI in Noord-Holland en de co-creatie trajecten van Data Science Alkmaar.

14 oktober 2021

16:00

Online

Gratis

Het derde college van DSA dit jaar is wederom een webinar. Centraal in dit webinar: cyber security. We lezen er allemaal over, we weten ervan, we hebben het ook (vast goed) geregeld, maar: is het voldoende? Tijd voor meer concrete informatie, want de vijand wordt steeds slimmer en actiever.

Jawel: Data Science Alkmaar inspireert en motiveert u om met data en artificial intelligence aan de slag te gaan, om zo kansen te benutten waarvan u voorheen niet wist dat ze bestonden of om verdiepingsslagen te maken voor wat betreft uw kennis van deze materie.

Maar: de data die u zo fraai verzamelt en wilt benutten heeft grote waarde en u tracht deze waarde, waar u zo in heeft geïnvesteerd, te beschermen.

Voldoet uw organisatie op het gebied van informatiebeveiliging aan de hoogste nationale en internationale normen? Hoe zit dit precies, en – daar gaan we weer – waar moet je beginnen..?

Beleef het derde webinar van Data Science Alkmaar, waar u bovendien wordt bijgepraat over de stand van zaken voor wat betreft data en AI, de door Data Science Alkmaar opgestarte co-creatie trajecten ‘Energie innovatie’ met de gemeente Alkmaar en ‘Smart Stadium’ met AZ.

De namen van de boeiende sprekers maken wij binnenkort bekend, maar:

Meld u alvast aan via onderstaand formulier & wij houden u op de hoogte!

Team Data Science Alkmaar

Ja, ik meld me aan voor dit webinar op 14/10 !

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.