Talking data science: Meld je aan voor het Data Science Café op 24 juni a.s.!

Donderdag 24 juni a.s. vindt vanaf 15.00 uur de volgende meet-up plaats van het Data Science Café, een ontmoetingsplek voor data scientists die werkzaam zijn in NHN. Hoe goed is dat?!

Are you talking data science?

Wat kun je verwachten van het Data Science Café? Ervaringen delen, ervaringen herkennen en mogelijkerwijs geïnspireerd worden om tot een oplossing voor jóuw probleem te komen, dat is interessant.

Een gemene deler in de ervaringen van data scientists blijkt bijvoorbeeld het volgende: hoé neem je een (interne) opdrachtgever mee in interessante plannen en/of ideeën? Of: hoe krijg je de rest van de organisatie mee in het inzicht dat data science een verschil kan maken? Maar ook: de kwaliteit van data blijkt vaak veel te wensen over te laten en/of is moeilijk te verzamelen. Hoe kan dit beter?

De eerste sessies in 2020 waren boeiend en waren een pilot; en dus wordt wegens gebleken succes ook dit jaar het Data Science Café voortgezet. Meld je wel even aan als je interesse hebt.

For data scientists only: we hanteren een ‘toelatingsbeleid’ om te borgen dat het Data Science Café echt een data science-community wordt, waar professionals aan deelnemen.

Meld je hier aan voor de volgende meet up op 24 juni a.s.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.