Direct betrokken: Members van DSA

Als Member van Data Science Alkmaar bent u direct betrokken bij de belangrijkste technologische innovatie van dit moment: (big) data en kunstmatige intelligentie. Zo verkeert u in directe nabijheid van de wetenschappelijke wereld in de vorm van de Vrije Universiteit Amsterdam en bent u nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van big data en AI.

U wisselt bovendien interessante ervaringen uit met collega’s in een exclusief, innovatief netwerk en ontvangt bijvoorbeeld een stevige korting (voor elke medewerker van uw organisatie) bij de workshops die worden georganiseerd door de Vrije Universiteit Amsterdam.

In het algemeen: u draagt serieus bij- en bent partner van een regionaal netwerk dat hard werkt aan de innovatieve reputatie van Noord-Holland Noord als aantrekkelijke regio als het gaat om bedrijvigheid, wonen en arbeidsmarkt. Ook u zoekt jong, innovatief talent dat vorm kan geven aan uw organisatie van nu en van de toekomst.

Wilt u zich opgeven? Stuur een bericht via onderstaand formulier. U hoort snel!

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond data science en ontvang graag per e-mail nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de colleges van Data Science Alkmaar.

U kunt Data Science Alkmaar dagelijks bereiken:
Daniël Banis
Data Science Alkmaar
06 15 44 90 37

Bezoekadres:
De TelefoonCentrale
Koelmalaan 350 / Unit 1.13
1812 PS Alkmaar
E info@datasciencealkmaar.nl