Workshop 1: Open Data

Workshop 1: Open Data

Open Data biedt kansen!
Het eerste college én workshop van Data Science Alkmaar van 2020 staan in het teken van ‘Open data’. Onze overheid wil informatie zoveel mogelijk beschikbaar maken via open data en open standaarden. Deze kunnen een geweldige bron zijn voor je bedrijfsvoering en kansen bieden.

Als gevolg van de corona-crisis vindt u binnenkort meer details over de vorm, datum en programma van deze workshop.

09:00

De TelefoonCentrale

€ 750,- pp/pd

Ook de eerste workshop van Data Science Alkmaar in 2020 staat in het teken van ‘Open data’. Binnenkort vindt u hier alle benodigde informatie.

Ja, ik meld me aan voor deze workshop!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook workshops in 2020

Data Science Alkmaar organiseert ook dit jaar met de Vrije Universiteit een viertal workshops, waarvan de praktijkgerichte thema’s linken aan de thema’s van de colleges. De workshops zijn dus verdiepingsslagen van de colleges. Elke workshop biedt plek voor 20 deelnemers en vinden plaats bij De TelefoonCentrale, het huisadres van DSA.

Kosten

Anders dan de colleges, die kosteloos zijn, geldt voor deelname aan een workshop een tarief van € 750,- inclusief lunch en Certificate of Attendance (van de Vrije Universiteit A’dam).

Business Partners kunnen voor elke workshop (gratis) twee deelnemers afvaardigen.
Members genieten 10% korting voor 2 deelnemers.

Where can we improve..?

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van een workshop op maat voor uw o organisatie..?Neem dan contact op met Data Science Alkmaar.