Hoe samenwerking in digitale organisaties te managen?

Door: Hans Berends, hoogleraar Innovatie & Organisatie VU Amsterdam
Datum: woensdag 15 januari, 09:00 uur
Locatie: Graham Bell-zaal, De TelefoonCentrale, Alkmaar
Hoe samenwerking in digitale organisaties te managen?

Hoe een digitale innovatie voor uw organisatie te managen?

De vier colleges + workshops van Data Science Alkmaar in 2019 staan in het teken van: 'Where can we begin..?' Ofwel: laten we aan de slag gaan! Deze vierde en laatste workshop ligt in het verlengde van het laatste college, en is in feite een verdiepingsslag.

Hans Berends is onze docent bij deze workshop. Als hoogleraar Innovatie & Organisatie bij de Vrije Universiteit Amsterdam, stelt hij: 'Wat zijn de uitdagingen van digitale innovatie en hoe die aan te pakken? Digitale innovatie is het gebruik van digitale technologie in nieuwe producten, diensten, processen en bedrijfsmodellen. Digitale technologie is nooit af, een bron van nieuwe verbindingen en makkelijk schaalbaar. Deze eigenschappen vragen om een meer iteratief, experimenterend innovatieproces, samenwerking rond platformen en in ecosystemen, en een scherp oog voor waar digitale innovatie disruptief of versterkend kan zijn. Aan de hand van theorie en praktische voorbeelden wordt in deze workshop gewerkt aan wat dit betekent voor het organiseren van digitale innovatie.'

Het precieze programma voor deze dag volgt hier binnenkort.

Kosten

  • Anders dan de colleges, die kosteloos zijn, geldt voor deelname aan een workshop een aantrekkelijk tarief van € 750,- inclusief lunch en Certificate of Attendance.
  • Business Partners kunnen voor elke workshop (gratis) twee deelnemers afvaardigen.
  • Members genieten 10% korting voor 2 deelnemers.

Where can we improve..?
Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van een workshop op maat voor uw organisatie..? Neem dan contact op met Data Science Alkmaar.

Aanmelden voor deze workshop

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond data science en ontvang graag per e-mail nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de colleges van Data Science Alkmaar.


Deel deze workshop op: