Workshop: Digital Twin

Workshop: Digital Twin

Digital Twin is het topic van het laatste webinar, een fenomeen in de wereld van data en AI dat steeds belangrijker is geworden. In deze workshop van 1 dagdeel op dinsdagmiddag 29 juni a.s. verzorgt Data Science Alkmaar een verdiepingsslag voor wat betreft dit thema. 

29 juni 2021

13:00

Miss Bell | De TelefoonCentrale

€ 375,- voor niet-Business Partners

Voor deze workshop kunnen onze Business Partners kosteloos 2 medewerkers laten deelnemen; bent u geen Business Partners, maar wilt u wél graag deelnemen, dan vragen wij hiervoor een vergoeding van € 375,-

Een digital twin is een virtuele representatie van een fysieke situatie of product. Het dynamisch meten vormt een belangrijk onderdeel van een DT en dus is integratie met de wereld van sensoren (Internet of Things, IoT) logisch. DT is van grote waarde in een ontwerpproces, maar wat dacht je van een digital twin van een woning, gebouw, wijk of stad en alles wat er gebeurt.

Henk Scholten, hoogleraar Ruimtelijke Informatica aan de Vrije Universiteit Amsterdam en directeur Innovatie van Geodan en gastspreker bij het webinar, is deze middag je inspirator. Het precieze programma is nu in ontwikkeling en volgt een dezer dagen.

Interessant? Meld je snel aan, want wij hebben slechts 20 tot 25 plaatsen tot onze beschikking.

Ben je geen Business Partner of niét werkzaam bij een van onze Business Partners, geef dit dan aan in onderstaand formulier.

Tot de 29e!

Team Data Science Alkmaar

Ja, ik meld me aan voor deze workshop!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.